Home » D'ale ML » Vine acea perioadă când încep iar să scriu

Anul trecut, cred că prin August mă tot tachinam cu Marius și calculam câți ani am de când mă învârt în spațiul ăsta virtual, cât de mult au crescut mulți pe care poate i-am ajutat, cum au dispărut alții.

Eu cred că sunt cel mai incontant om care scrie pe blog. Când mă apuc de scris generez proiecte, idei, bani și public, apoi mă apucă câte o perioadă în care nu mai bag nimic. Partea bună este că am învățat să scriu articole bine, astfel traficul nu scade, dar nici nu mai crește! Am învățat să scriu evergreen.

Vine iarna, încep să am mai mult timp sau asta am impresia, culmea că în viața personală și la job sunt și mai ocupat, însă voi scrie iar.

De când am scos omul Andrei din blogul cKy.ro totul s-a schimbat. cKy.ro a scazut, era normal să o facă pentru că am zis că voi scrie doar chestii legate de tehnologie. Partea personală am mutat-o aici, deși știu clar că partea bună la cKy.ro era personalul amestecat cu tehnologia. Așa am decis, momentan zic că nu am decis bine dar să mai vedem.

Am decis să le rup și datorită job-ului, riscam să par subiectiv (poate chiar eram) însă eram poate și mai băgat în seamă , datorită unor …aspecte.

Un alt motiv pentru care nu am mai scris “la vedere” au fost niște proiecte. Am ales să scriu nișat pe alte proiecte, am scris până când nu am mai scris.

Partea bună este că m-am băgat în multe și am triat până am rămas cu două, unul generează, nu mult dar pișcă iar când scriu pișcă bine, altul e la început și văd că începe să se împrietenească cu Google.

Probabil dacă scriam constat pe proiecte, astăzi vorbeam de niște venituri, am preferat veniturile de la job să crească 🙂 însă nici afilierea nu e de neglijat, deloc!

Mi-aș propune după ce îmi iau casă (a doua) să îmi scot rata din scris, știu că pot, știu că se poate.

De exemplu unul din proiecte a generat peste 1000 lei, are sub 50 de unici (de cateva luni) și am scris super rar pe el.
Puțini bani, dar dacă socotesc investiția 60 în domeniu cu tot cu reînoire și conținutul, zic eu că e bine!

Ce să mai zic, îmi urez un 2017 cu rate plătite din blog.
Cât despre cKy.ro , voi scrie mai multe pe “exclusivități” și produse în teste.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. Marius says:

    La muncă, moldovene! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.