Home » Opinii » Turcia întră în comunism și o pune de alianță cu Rusia și Iran, dezastru în UE?

Copii lăsați puțin Pokemon Go și priviți ce se întâmplă în jurul vostru.

(Mă gândeam cum reușesc mereu oamenii cu mustață să distrugă lumea, Dragneoooooo)

Nu știu câți știți să citiți semnele din jur, nu știu cât înțelegeți ce se întâmplă în lume astăzi, s-ar putea ca următorul joc să se numească “Vânați aliații SUA” și noi să fim pokemonii.

În Turcia în acest moment s-a instaurat stare de urgență, asta înseamnă că s-au pierdut drepturile civile ale cetățenilor. Înseamnă că legea nu mai are valoare, curtea mconstituțională nu mai poate face nimic și mai grav, Turcia s-a pișat ușor pe Conveția de la Geneva.
Astăzi Erdogan are puterea și dreptul să facă ce vrea în Turcia, asta după ce a băgat la răcoare mii de oameni “incomozi”. S-a folosit de tentativa de atac pentru a elimina orice voce contestatară. Astăzi Erdogan închide televiziuni incomode.

via GIPHY

Înainte de Turcia, China s-a pișat pe Tribunalul de Arbitraj de la Haga care spunea că încalcă suveranitatea Filipinelor. China și-a tras niște pietre în patrimoniu, pietre de pe țărmul țărilor vecine, astfel și-a extins ilicit frontierele încercând să controleze transporturile navale.

Acum Turcia anunță că o pune de o alianță cu Iran și Rusia….pam pam!!!

De aici le luăm pe rând:
1. Conductele de petrol și gaze ale Europei trec prin Turcia.
2. Rusia a dat câteva capace Turciei la faza cu acel avion rusesc, de fapt mesajul a fost “Vezi ce faci cu Siria că nu degeaba ne-am făcut noi bază militară la baza conductei
3. Iran nu vrea nimic oficial….serios?

Acum să ne gândim puțin, cine a ținut sentimentul de pace în europa până acum? Păi amenințarile Americii și a Uniunii Europene.
Cum uniunea e la mâna Turciei, dacă se supără ăștia dau drumul la robinetul de imigranți, în loc de pocnitori de revelion vom avea ISIS la bucată.

Care sunt cei mai mari contestatari ai Americii?

China, țările arabe și evident Rusia.

China putere nucleară, Rusia putere nucleară, Turcia putere nucleară, UK care s-a retras din UE este putere nucleară….câte puteri nucleare au mai rămas în lume? A da, două USA și Franța care este tot mai aproape și ea de pactul de renunțare la SUA.

Astfel aceste țări vor forma o alianță puternică în partea asta de Europa, o Europa slăbita care va pica sub conducerea acestei alianțe. America nu va avea puterea să mai intervină pentru că i-ar soma China, ar fi prea departe să mai intervină când în UE vor mai fi țări ca România, Polonia și alte nimicuri fără forță militară, fără tupeu să își deranjeze vecinii.

De altfel Trump l-a și felicitat pe Erdogan și declara că în caz de un atac al Rusiei asupra Europei nu va interveni automat, doar dacă statele membre și-au îndeplinit obligațiile față de alianță.

Copii, lăsați pokemonii că se conturează o nouă europă, o europa fără SUA și pe un regim totalitar. Nu uitați că noi în acest moment suntem rezistența anti-toți care sunt împotriva UE și SUA, vom deveni cărăuși de voie.

Apropo, SUA deja e măcinată de problemele interne și nu cred că va interveni, acolo se reinstaurează agresiv rasismul și regimul totalitar simpatizant Trump.

Tot ce am studiat în facultate ca fiind cei mai gravi factori pentru UE și Securitatea Internațională a României și implicit a NATO și UE, se cam întâmplă astăzi!!!

Hitler cois, cred că ești mândru acolo jos!!!

Dacă nu ești convins că în turcia se instaurează nazismul, comunismul sau orice formă totalitare de guvernare, vezi că turcii au început deja exodul fix cum făcea Ceaușescu când nu lăsa mâna calificată să plece afară, în final au fugit toți după mineriadă.

Banc ce poate deveni de actualitate

Moare Obama dar dupa 20 ani, asa fara informatii de pe Pamant, se plictiseste si cere o permisie sa vada ce mai e prin tara. I se da. Merge la NYC si cere o berica la bar si se ia in vorba cu barmanul ‘‘ce mai e prin tara, cum o duceti, cu cine mai sunteti in razboi etc.‘‘ Barmanul zice:
– Pai o ducem f. bine, nu e somaj, suntem puterea cea mai mare de pe glob, e pace, nu e razboi.
– Pai cum, ati cucerit Afganistanul, Siria, Libia?
– Ehe, de mult, nu mai e alta putere pe glob, si scoate un glob de sub tejghea si-l invarte sa vada ca e o singura tara pretutindeni.
Obama, uluit spune:
– Bravo baieti, nu am ce zice, ati facut o treaba buna! Ei, ia spune cat trebuie sa-ti dau pentru bere?
– O rubla si douazeci de copeici

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.