Home » D'ale ML » Terminați prostiile cu FCSB și palmares

Din punctul meu de vedere, ce s-a întâmplat cu Steaua si Armata este cea mai mare mizerie posibilă, dar trecem peste jeguri, au un interes, totuși nu pot să trec peste pulime.

Toată suflarea dinamovistă s-a bucurat, aruncând un “behehehe FCSB”, aceeași suflare e pe cale să pățească fix la fel în disputa Negoiță – Badea, acum țipă după ajutor.

Cu consimțământul suporterilor s-au permis genul acesta de mizerii, tabere adverse și interese.

 

Ok, Armata a luat numele și sigla, vor și palmaresul, dar cea mai mare idioțenie mi se pare aia cu “Să vină CSA Steaua în Liga 1 și să pice FCSB”.

Argumentul acestor idioți este următorul : Becali a preluat echipa din Liga 1, nu din liga 5.

Păi măi băieți, nu poți scoate o echipă de pe locul ei atât timp cât și-a câștigat poziția în plan sportiv.

A luat echipa din Liga 1, dar a luat-o acum 15 ani. Că a ținut-o aici 15 ani e meritul ciobanului, timp de 15 ani a avut niște performanțe sportive.

Vedeam declarația unui individ, ceva lider de galerie care spunea “Dacă tu îmi furi o mașină de lux, nu îmi poți da peste 15 ani un logan”.

În primul rând nu știm și nimeni nu poate ști care ar fi fost traseul echipei timp de 15 ani fără banii lui Becali, susținătorii CSA Steaua ar putea spune că dacă nu era Becali, echipa ar fi fost mai bună astăzi, dar nu știm asta.

Din contra, ne putem baza pe ce știm, prin puterea exemplului ne putem uita la toate celelalte echipe și apoi la FCSB, vom vedea că cele mai multe au dispărut în timp ce Becali a fost constant și a investit mereu.

 

Palmaresul mi se pare iar o discuție stupidă, i s-a permis în 2003 să continuie tradiția, a jucat sub acel nume și a adunat trofee, coeficient, fani. Astăzi nu poți veni să spui că gata, din 2014 încoace Becali e prost și totul să treacă la CSA, nu ai cum, toți anii ăștia sunt pe banii lui, nu a CSA.

În timp ce unii aberează grav, cele mai importante foruri fotbalistice dau FCSB ca continuatoare, în timp ce CSA nici nu poate fi validată, fiind club departamental și interzis de UEFA.

UEFA s-a supus instanței din România, adică nu mai utilizează numele Stelei, dar validează FCSB cu palmaresul.

Marius spune că sunt naiv dacă eu încă cred că mai avem fotbal, nu mai avem fotbal, ci doar 3-4 echipe, altul nu avem și ne mulțumim cu atât.

Ciobanul a devenit antipatic multor fani, dar ciobanul are o mare contribuție în fotbalul nostru.

Să nu uităm că a fost primul care a dat salarii mari pentru a rămâne în țară, apoi a procedat la fel Vaslui și CFR, astfel se ridicase nivelul ligii.

Să nu uităm că ciobanul ține în viață câteva echipe din Liga 1, odată când le cumpără jucătorii și le dă sume imense pentru campionatul nostru, apoi prin biletele vândute la meciurile de acasă contra FCSB și să nu uităm că dacă FCSB dispare de pe TV, dispar o mare parte din drepturile de televizare.

Nimeni nu va mai da banii de astăzi pentru drepturile ligii 1 dacă dispare FCSB, pentru că are cei mai mulți fani, produce cele mai mari ratinguri.

Dacă vreți faceți voi cascada, cum dispar sponsorii, publicitatea peste timpul de emisie a meciurilor, etc.

 

 

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. Marius says:

    Pai nu de asta au promovat-o pe Halep si celelalte sporturi? Pentru ca fotbalul nu mai vinde cum vindea inainte.

    • Andrei says:

      Ar trebui toate promovate dar e clar ca daca nu exista performanță, nu există cumpărător, deci spațiu de emisie mort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.