Home » D'ale ML » Șoc : Efectele miraculoase ale rachiului au fost ascunse de securitate

rachiu prune
Licoarea miraculoasă numită rachiu este una dintre cele mai vechi băuturi alcoolice din lume însă până acum a fost consumată “la voia întâmplării”.

Conform savanților vasluieni rachiul are anumite proprietăți miraculoase, de’a lungul vieții savanții din Vaslui și-au dedicat întreaga carieră rachiului pentru a-i studia efectele.

“Am observat că de câte ori beam rachiu căpătam niște puteri supra omenești. Nu mai simțeam frigul, mă făcea mai războinic și de multe ori am observat pe alți subiecți că îi făcea să nu mai simtă durerea. Am fost martor când la birtul din centru un vasluian a fsot înjunghiat mortal, s-a ridicat de la pământ și a plecat acasă în patru labe, sănătos tun” a relatat prof. Prunariu Cazanciuc

Mai mulți savanți recunosc astăzi că efectele supra omenești ale rachiului se știau la nivel de servicii secrete însă au fost mereu ținute sub cheie, dând rachiului titulatura denigratoare de “poșircă”.

“Știam toți ce proprietăți are rachiul, nu puteam dezvălui adevărul. Dacă spuneam adevărul nu ar mai fi existat o revoluție, vă dați seama că toți acei oameni nu s-ar mai fi ferit din calea gloanțelor? Sau minerii…minerii ar fi fost niște mici copii dacă populația ar fi consumat rachiu” fost ofițer în loja Iliescu.

Însă savanții atrag atenția că rachiul e ca ginseng-ul, nu poți avea același efect dacă nu știi să îl prepari.
“Astăzi românul și în special la Vaslui s-au inventat diverse variații de rachiu. Unii își fierb pufoaica, alții au început să facă rachiu din orice găsesc prin curte, era un zvon că și din urină se poate obține. Oamenii trebuie să fie conștienți că adevărata valoare a rachiului se regăsește doar în prună și doar dacă se respectă procesul de preparare” a relatat același prof. Prunariu Cazanciuc.

Savanții vasluieni spun că rachiul românesc are mai multe proprietăți miraculoase față de votka rusească.

“Priviți aceste videoclipuri din Rusia, priviți cum acești oameni devin niște zei și nimic nu îi poate răni. Vă dați seama ce ar însemna rachiul în medicina ? Sau de ce nu, ca aplicație în aparatul militar?

Unde ați mai auzit să cadă un om de la 15 metri și să se ridice pe picioarele lui?

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.