Home » D'ale ML » Să brand sau să nu brand

Andrei vs Cky
Odată cu venirea anului 2016 an zis să mă apuc mai serios de online și să fiu puțin mai profi în segmentul ăsta.

După mai multe experimente și domenii cumpărate pe diverse nișe, m-am oprit la câteva proiecte de care vreau să mă țin (încă mai sper să mă apuc și pe EN).

Deasemenea mi-am dat seama că una din nișele mele favorite și pe care scriu ușor este cea de tech, știu că este concurență dar asta îmi place.
Pe cKy.ro am foarte multe articole din segmentul tech combinate cu și mai multe articole generaliste.
Așa s-a născut ruperea. Gabi mă sfătuia să fac un branding din acel blog. Adică să îl denumesc AndreiBucur.ro dar să îi păstrez conținutul. Înțeleg perfect sfatul lui, poate că așa ar fi trebuit să fac, până la urmă cKy e munca mea și identitatea mea în online de 8 ani de zile.

Însă am luat o altă decizie, am luat decizia de a rupe articolele de nișă de blogul în care îmi dau cu părerea, aberez, înjur sau șomez. Am vrut ca cititorul să intre aici (când o găsi blogul) pentru orice aberație de a mea și pe cKy.ro pentru informații din nișa respectivă.

Practic am renunțat la partea cu brandingul, în loc să fac din cKy.ro un brand pe andreibucur.ro , am ales să sparg cele două identități.

Acum blogul Andreibucur.ro este nou, nu are trafic, nu este interesant, nu spune nimic nimănui. Însă cred că se potrivește mai bine vârstei și viitorului. Până la urmă abia acum câteva luni de zile am luat și decizia de a-mi posta pe facebook numele real. Deci ce voi share-ui de aici pe profilul de facebook se va lega de numele meu.

Odată cu noul blog am de gând să import și categoria de Seriale rămasă pe cKy.ro, îmi doresc să continui acele seriale. Le-am cam lăsat la voia întâmplării și nu le-am finalizat.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

 1. TRZ says:

  Succes cu noul blog, sa faca trafic cel putin cat cky, hai cu aditza si ceata lu’ pitigoi :))

 2. Rãzvan says:

  Vezi cã prima oarã când am intrat, mi-a dat 404.

 3. Succes, atât pot să-ți spun, și spor la scris, că va fi nevoie de spor, mai ales că ai câteva proiecte, care bănuiesc că îți mănâncă destul timp.

 4. Perfu says:

  Multa bafta iti doresc cu acest nou blog si un rebranding uneori nu prea e recomandat 🙂

  • Andrei says:

   Păi până la urmă nu fac rebranding, mut tot ce e “personal” și opiniile din altă categorie aici, pe cKy.ro las și scriu doar pe nișa propusă:D

 5. K36 says:

  Mult succes (deja îl ai dar abia acum am descoperit blogul) și la mai mulți ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.