Home » Muzica » Puya – Pune-i la pamant (Panica la Etnobotanica)

Cred ca ati vazut azi pe toate canalele tv adunarea din Piata Victoriei, piesa asta cred ca se vrea a fi un fel de imn.

Cuvintele lui Puya.
Nu fac pe lupul moralist si nu ma dau vreun sfant, insa din ’98 (cand in Salajan lumea tragea heroina intr-o veselie) si pana astazi, nu am auzit de droguri asa pacatoase. Parca sunt creatia diavolului! Nu am auzit de halucinatii, sa te arunci de la etaj, atacuri de panica, pierderea danturii in mai putin de un an, semiparalizie, depresii care te fac sa plangi in hohote, sinucideri pe banda si distrugere psihica si fizica mai rapida.

CU TOATE ASTEA, ASTIA NI LE VAND LA COLT CA PE COVRIGI!

Nu ii condamn pe cei care vand pentru ca e o afacere comerciala (desi tot timpul raul ti se intoarce). Nu ii condamn pe cei care consuma. E normal sa te gandesti ca nu sunt asa rele din moment ce SUNT LEGALE! Ii condamn pe toti cei care, fie din incompetenta, prostie sau foame de bani, stau cu mainile in san, in timp ce copii mor pe capete sau devin niste zombi. RUSINE!

Fara indoiala ca tot ce faci rau ti se intoarce inzecit inapoi. E ceva dupa care m-am ghidat toata viata si stiu ca e adevarat, asa ca imi e mila de cei care au pus umarul la distrugerea unei generatii intregi. Feriti-va de blestemele mamelor, fratilor, surorilor, nevestelor sau copiilor celor care au murit sau sunt distrusi de porcariile voastre legale.

PUNE-I LA PAMANT!!!

O sa vin si eu cu un articol despre etnobotanice, nu am sa scriu pareri auzite ci pareri experimentate!!!

, , , , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.