Home » D'ale ML » PSD reformează-te, nu te lăsa târât în gunoiul istoriei!

Încep prin a spune că nu sunt fan PSD, de fapt nu i-am votat niciodată și nu cred că o voi face în următorii zeci de ani (la cum vă prezentați).

Dar, deși nocivi, avem nevoie de voi. Da, avem nevoie de Dreapta și de Stânga, avem nevoie de majoritate și opoziție, avem nevoie de râca politică care ar putea aduce ceva în folosul cetățeanului.

Astăzi nu avem nimic, nu avem dreapta, nu avem stânga, nu avem majoritate (vi se înclină barca), nu avem opoziție.

Am strigat atât de mult “Muie PSD” zilele astea, încât nu cred că mai am arsenal să înjur câteva luni. Dar nu am strigat contra votului din 11 Decembrie, am strigat contra hoției la care ne-ați obligat să fim parte, și am fost parte!

Acum PSD uită-te la membrii din partid care au demisionat, nu s-au putut asocia cu o astfel de mascaradă. Sunt convins că sunt oameni ok în acel partid, dar sunt și mai convins că toată gașca de derbedei a României politice este la voi sau protejată de voi.
Astfel, căutați o soluție de reformare. Schimbați premierul bâlbâit, omul este pericol public. Omul iese și spune că vrea abrogare în context cu prorogare și “eliminarea pragului de 200.000 lei”. Deci omului nu îi stă gândul la retragere, caută doar un șmen să repună legile pe rol.

Scăpați rapid de Dragnea, v-a adus el glorie? Nu! Mai lăsați prosteala lui cu “Eu am făcut, eu am dres” pentru că resursele le are de la voi. Cei 1 milion de membri nu sunt aduși de Dragnea, mecanismul vostru de partid nu este făcut de Dragnea.
Dragnea doar a pus presiune pe primari să aducă lumea cu japca la vot, în rest, e zero.

Omul ăsta vă va trimite în groapa istoriei, pișându-se pe tot ce înseamnă partid. Nu îl interesează nimic, doar propria piele și EGO.

Ați avut șefi ticăloși toată istoria voastră. Dar parcă nici jegul de Iliescu sau fake Bombonel nu au fost atât de nocivi ca ăsta.

Parcă îți vine să îl regreți pe Ponta când vezi ce poate Dragnea.

Deci, dă afară din partid liderul care vă îngroapă!
Dă afară premierul care e pe cale să vă piardă guvernarea (aici se va ajunge)!
Dă afară….de fapt bagă-l în pizda mă-sii pe Ciordache și trimite-l cu un șpiț în cur către gașca lui de derbedei.

Și acum apucă-te de guvernare. Ai 4 ani lungi în față. Vezi cum faci să îți atingi punctele din program.

Dacă tot am vorbit de reformare, vezi nesimțiții din partid care v-au pătat numele zilele astea. Au dosare? Au șmenuri? Bine, luați protecția de pe ei și lăsații să moară ușor!!!

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. Mihai Sturzu a zis-o bine la nu știu ce ședință de partid, renunțați la comuniștii din partid și totul va fi bine, au făcut ce-au făcut timp de 20 de ani, acum să lase locul liber. Dar cine să-l asculte pe Sturzu, mai repede l-au dat afară din partid. Că instiga oamenii să aibă minte, nu doar să fie unelte manipulatoare.. Acum văd mai mulți că acele culori și acel partid este în căcat până la gât, și ușor ușor se depărtează de ideile bolșevice ale partidului.. Cu această manevră și-au pierdut până și electorii PSDiști..

    • Andrei says:

      Pe Sturzu nu îl halesc, dacă era atât de cerebral, nu mergea în PSD, mai mult, nu stătea atâția ani.
      Ce a făcut cu Dragnea atunci e corect, dar mai știm că și-a luat și un mare boost de imagine pe tema asta, oricum nu trăia din politică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.