Home » D'ale ML » Mult PreaFericitul Daniel ține musulmanii la distanță

tigani-pata-rat
Ne tot întrebăm mereu pe rețelele de socializare de ce nu vin musulmanii în România. Tot spune că e din cauza sărăciei, că la noi e nașpa.

În mare parte așa este, mai ales că la noi “musulmanii” noștri i-ar lăsa rapid în curu gol pe cei arabi.

Însă adevăratul “zid” este ortodoxia. Cele doua religii sunt la fel de puternic implementate. Religia preponderentă din românia nu ucide dar sărăcește, ori ăștia vin deja săraci și astfel ar risca să rămână și mai rău în curul gol.

Acum să las trollul puțin, ăștia nu vin în România pentru că sunt o țară “proaspăt” ruptă din blocul comunist iar la noi mesajele populiste prind foarte bine. Ei știu asta și mai știu și că populația s-ar putea răscula rapid pe două pungi de făină și ceva mici cu bere.

Practic din nimic românul ar fi oricând gata să pună pieptul în fața unui glonț. Astfel că țara noastră ar fi prea riscantă pentru musulmanii care nu doresc să se integreze. Până la urmă cum să vrei să vii sa faci ce vrei tu într-o țară a cărei populație este cea mai denigrată prin europa și nu se supune nici bunului simț?

Și ar mai fi un aspect, suntem la graniță cu Moldova, prea aproape de Rusia și Ucraina. Asta înseamnă că avem acel sânge de “vasluian”, suntem teritoriul în care toporul face parte din activitatea cotidiană.

Ar putea invada Ardealul, acolo ar fi populație ceva mai cizelată, dar ce fac ei cu ungurii? Și-ar permite un război deschis cu ungurimea? Cred că la o fază de asta restul țării și-ar cumpăra pop-corn sau semințe ca la meci.

Acum să revin la trollul meu, când îl vezi pe Dragoș la Survivor parcă te cam temi să te mai arunci în aer, plm te trimite ăsta direct la 209 de virgini!

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.