Home » D'ale ML » Mi-am luat block pe facebook, logică nene!

Am dat share pe facebook la un gif cu un plod în curul gol care fugea de baie ca dracu de tămâie, m-am trezit cu postarea ștearsă și blocare de acces timp de 24 de ore.

Dar când am dat zeci de raportări la poze macabre, poze sau video în care erau omorâte animale, oameni tăiați și alte acareturi, nu s-a sfiit nimeni să șteargă acele postări.

În altă ordine de idei, trăiți-ar mă-ta care te-ai plictisit și mi-ai dat report la un gif de caterincă!
M-a pus să verific și dacă una din pozele din album conțin nuditate 🙂

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

 1. Marius says:

  =)))))))))

  Ai prieteni pudici…
  Acum poți să te mai loghezi?

 2. Anna says:

  e cam veche postarea dar am gasit-o din intamplare. ce vreau sa zic: stai chill, eu am fost raportata de o fosta colega de scoala generala pentru ca i-am dat like la o poza cu ea si copilul nou-nascut (poza decenta, publica, like-ul meu era un fel de a zice “felicitari”, nici macar nu lasasem vreun comentariu sa zic ca am jignit-o, dar ea m-a raportat pur si simplu pentru ca nu-i placea persoana mea.
  alta data cei de la facebook mi-au blocat contul o luna de zile pentru ca dadusem prea multe like-uri la rand (intr-o luna daca dau 10 e bine).

  • Andrei says:

   Ăștia sunt oamenii ciudați ai internetului. Tocmai din acest motiv am bloguri, să nu imi externalizez conținutul intr-un mediu din care pot sa dispar la un click distanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.