Home » D'ale ML » ING BANK mă duci la limita toleranței!!!

Dragă bancă INK a cărui client sunt, a cărui client prima casă am fost (încă sunt că aici ne distrăm), a cărui, doream să fiu viitor client de credit ipotecar, te rog citește și spune-mi ce ai face tu în locul meu.

Aș vrea să te înjur, să te desființez dar pur și simplu nu mi-ai creat o stare de nervi ci o stare de umilință!

Astăzi m-a sunat un curier să îmi spună că am un colet de la ING Bank, mi-am zis “Ohhhh mi-a venit radierea ipotecii, doamneeee” , nu era ce așteptam, era un cadou…cred că este o sticlă de vin. Încă mă gândesc dacă o sparg de geamul unui office sau o trimit înapoi! Scuzele voastre au venit în cel mai prost moment posibil, o să citești mai jos!

Cred că ați uitat episodul trecut, nu l-ați uitat că de asta am primit scuzele pentru “Dragă ING Bank, citește și corectează!“.
Îmi pare rău de Madălina, fata din Customer Care care și-a cerut scuze o oră pentru problemele create, îmi pare rău de Georgeta , fata din office care încă mă ține cu card portocaliu în portofel, dar cred că ce mi-ați făcut astăzi, nu va mai conta că aveți câțiva oameni ok.

Să rememorăm puțin, după lupte seculare am reușit să achit un credit prima casă înainte de 5 ani, am depus extrasul de carte funciară, s-a trimis cererea dupa multe mizerii explicate în articolul trecut.

În 04.11 se stinge creditul, aflu că în 16.11 au plecat actele de la ING la Fondul de Garantare și sunt înștiințat că poate dura între 30 și 60 de zile pentru că sunt implicate instituțiile statului…..

Suntem în 14.12.2016 , nu este un secret că eu am vândut apartamentul prin împrumut notarial în data de 04.11 și am stins creditul. A fost soluție dată de operatorii tăi CCC și de Finanțe! Azi 14.12.2016 după ce ridic coletul cadou, mă pun să sun.

Și sun la Finanțe (judecând după timpul scurs, la ei trebuia să fie dosarul), nu au date despre mine, îmi zic că e blocat la Fondul de Garantare, sun și acolo.
După căteva redirecționări aflu că oamenii habar nu au de mine, apoi se dă o căutare după dosarele ING Bank.
Domnul Bucur, am dat după bancă pentru că avem 5 de toate și era mai ușor” , deci 5 contracte de ramburs la nivel național și eu nu sunt printre ele?!?!?!?!
Am înțeles că sunt primul vostru caz, dar după atâtea probleme, chiar nu s-a sinchisit nimeni să îmi închidă gura? Să ma dea dracu, să mă rezolve și să îmi văd de drum?

Deci, revenim, am o singură concluzie!!! Din 04.11 până azi 14.12 sunt 40 de zile, patru fuck’n zeci de zile!!!! și voi nu ați transmis un rahat de dosar!!!

O recomandare, head of …ce departament o fi să își dea demisia dacă nu poate gestiona 5 contracte. Dacă nu e vina lui, atunci să își dea demisia pentru că este înconjurat de oameni slab pregătiți . Într-o lume tot mai dinamica a serviciilor, într-o lume în care companiile fac pe darcu în 4 să adune clienți, voi vă bateți joc de cel mai tolerant client al vostru!

Faceți dracului un audit, ar trebui să fiu subiect de studiu de la momentul “accesare prima casă” și până azi, să le spuneți noilor oameni “Așa NU!!!”.

Și revin la problema mea, în 02.01.2017 îmi expriră contractul de împrumut, evident are clauze. Evident ING Bank va ajunge în instanță să le suporte indirect!!! Cum ar putea? Păi să vedem ce spune legea? Care este termenul de soluționare, cât timp a trecut, de ce nu au ajuns actele, cine mi-a provocat penalitățile?

Fix Vineri merg către ANPC, aștept și mâine pentru că am cerut să primesc informații relevante, informații soluționante mâine. Apoi dacă până în 02.01.2017 nu am documentele cu radieri cu tot, voi constitui dosarul de mizerie, pardon, probe.

Lucrez în vânzări, avem multe hibe și noi, dar să ducem un client până la umilință, nu am ajuns!

Băiiii nu îmi vine să cred cum dracu o țineți lanț cu mine, cum fratee?!?!?!?!

Dacă vreți, vă dau info cum s-a rezolvat exact aceeasi speță ca a mea în 24 de ore, voi aveți 40 de zile și nici nu au plecat actele!!!!!

PS : niciodată nu m-am gândit să fac un forum cu cele mai proaste bănci, dacă mai fac și credit ipotecar cu voi, am toate șansele să scriu o carte, poate chiar o punem de o franciză de tip Star Wars!

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. Bucur says:

    Doamne ai mila de noi clientii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.