Home » Online » În câte magazine cauți când cumperi ceva? Unele pot fi mult mai ieftine!

În câte magazine cauți când cumperi ceva? Observ că cei care fac cumpărături de pe internet au cam 1-2 magazine de tradiție din care cumpără mereu. Mai mereu 1 din cele 2 este eMag.

Din păcate cam la fel fac și eu, nu este tocmai indicat. Există posibilitatea ca în alte magazine sa gasești produsul cu mult mai ieftin, dar să trec la un exemplu concret.

Mai știți faza cu LG G4 la 224 ron? QuickMobile a anulat acele comenzi și au dat câte un voucher de 50 lei celor care au plasat comandă, printre ei m-am aflat și eu.

Am ținut voucherul ăla până am uitat de el, noroc că am primit un email de la ei să mă anunțe că expiră. Nu prea aveam ce să cumpăr, nu prea îmi lipsea nimic însă mi-am adus aminte că Samsungul S3 a nevestei are bateria pe ducă, așa că am dat comandă.

Costa 82.90 lei și am zis că e perfect, mai pun 33 de lei și îl iau. În final mi-au cerut 23 de lei, nu știu de ce mi-au luat cu 10 lei mai puțin.

Mă uitasem și pe emag după acel acumulator, la ei era ceva de la Jupio și costa 86 lei. Am zis că astea sunt prețurile si nu am mai căutat.

Astăzi văd pe GSMnet.ro acumulatorul la 41 lei, băi cu 50% mai ieftin?

În acest moment mi-am dat seama cât de orbi suntem și cât de mult contează marketing-ul magazinelor mari, practic magazinele cu bugete mi-au șters din memorie faptul că mai există și alte magazine. Greșeala mea este impardonabilă, de la GSMnet am primit chestii în teste, deci știam de site, știam că au accesorii dar nu am avut instinctul să mă uit și pe site-ul lor.

Știu că mai sunt și alte site-uri de accesorii însă nu știu cât de complete sunt, pe GSMnet chiar găsești cam tot ce îți trebuie pentru device-ul tău.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. Marius says:

    Tu care lucrezi in vanzari zici asta?!
    Pai atunci aia care semneaza in necunostinta de cauza… isi merita soarta.

    • Andrei says:

      Lucrez in vânzări și îmi cunosc piața de activitate, în online știu magazinele clasice de la care cumpăr mereu, de aici si greșeala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.