Home » D'ale ML » Hai să nu ne mai prostim, Viitorul Campionă!


Aseară m-am culcat cu Viitorul campioană, astăzi aflu că de fapt ar putea FCSB să fie campioană, parcă e Geoană vs Băsescu!
Sunt stelist și țin cu FCSB, o consider echipa care a preluat moștenirea, nu mă interesează numele și scandalul de astăzi. Cum s-a numit atâta timp Steaua și a adus bucurie țării și suporterilor, faza cu armata e fix 0 pentru mine, culmea că de când se numește FCSB au mai mulți fani în tribune.

Însă partea cu TAS e nasoală, posibil ca FCSB să aibă dreptate, nu cunosc atât de bine regulamentul și înțeleg că sunt acolo niște texte interpretabile, cam ca toate legile din România.
Însă, stafful FCSB știa de aceste anomalii înainte să joace ultimul meci, trebuia să țipe din timp și să se reglementeze totul, așa poate se știa înainte cu câteva etape ce e de făcut, ce au fiecare de câștigat pe teren.

Altfel, la ora asta e cam așa “Știam dar am așteptat să vedem poate îi încurcă CFR”, dacă îi încurca CFR nimeni nu mai semnaliza anomalia, totul era ok.

Așa că dacă ți-ai asumat să taci atâtea etape, taci și acum. Da, mă bucur pentru Viitorul, mă bucur pentru că este singurul proiect adevărat din fotbalul ligii 1.

Nu am uitat nici de Halep, bravo și ei, a fost o seară cu campioni constănțeni!

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. Marius says:

    Care viitor? Fotbalul nostru nu mai are viitor… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.