Home » D'ale ML » Tratamentul de păr Gerovital își face efectul

Spuneam acum o lună că m-am apucat de un tratament de păr.
Tot râdea frizerul de mine că nu are ce să mai tundă în scurt timp, așa că m-am apucat de ceva simplu.

Mi-am luat un șampon Gerovital anticădere cu care mă spălt de fiecare dată când fac baie și niște fiole Gerovital TratamentEXPERT.

Despre fiole se spune că trebuie să te dai de două ori pe săptămână, sincer să fiu nu am ținut socoteala și m-am dat mai rar, cam când îmi aduceam aminte.

Gerovital Anticadere

Prima impresie a fost că îmi face părul mai mătăsos însă nu îi dădeam speranțe. Mai ales că după ce publicasem articolul în care spuneam că mă apuc de tratament, m-a sunat un prieten care a folosit diverse tratamente.

Îmi povestea că majoritatea și-au făcut treaba cât le-a folosit, apoi părul lui parcă recupera și cădea mai tare. Eu pentru că nu m-am ținut de fiole, doar șamponul l-am folosit la fiecare spălare, pot zice altceva.

Fire de păr încă mai cad dar mult mai rar și cu mult mai puține. În față am format un fel de V, adică chelia se duce din centru spre părți, e genetică pentru că toți bărbații din familie avem V-ul ăsta.

Doar că acum la o lună de utilizare pot spune că părul a început să crească ușor în acel V, nu crește aleatoriu ci pleacă din direcția de unde am păr mai rar spre chelie, e normal acolo probabil încă mai erau rădăcin în curs de deteriorare.

Chiar azi dimineață mă uitam în oglindă și observam cum chelia din acel V începe să se acopere și mă uitam cu atenție cum firele au început să fie mai dese.

Sunt conștient că acel V îmi va rămâne doar că va fi mai puțin accentuat. De fapt scopul meu nu era să îmi crească păr acolo ci să stopez căderea.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

 1. Marius says:

  Chiar o să incerc și eu ceva de genul, să vedem dacă își face efectul.

  • Andrei says:

   Ți-aș face o poză să îți arăt dar nu știu cât de bine îți poți da seama, eu fiind cobaiul în cauză, văd efectele 😀

 2. Alex Ciocan says:

  Cei de la Gerovital au niste produse foarte bune, iar tratamentele pentru par chiar dau rezultate.

 3. Adi says:

  O sa incerc si eu 🙂 Eu am reusit sa opresc o cadere severa de parului cu Alopexy. nu mai stiu exact de cat a fost pt ca e de mai multe concentratii. dar stiu ca e urmatoarea dupa cea mai slaba, care defapt e doar pt femei. restul vin pt barbati. se aplica de 2 ori pe zi cu pipeta speciala ce o ai in cutie. poate te gandesti sa incerci si asta 🙂

  • Andrei says:

   mi se pare prea drastic. Eu nea ma spăl cu șamponul gerovital anticadere, tratament nu am mai făcut, urmează sa mai fac o runda de 10-20 de spălări. Îmi spunea și frizerul ca se cunoaște o schimbare, mi s-au acoperit părțile chelioase și a stopat căderea severa. fire ma găsesc în palma dar nu mai pica la prima mana în cap.

   • Adi says:

    Poi tratamentul de la Gerovital are limite ? Cate spalari pe sapt. ai facut in prima tura si de cate ori pe saptamana ?

    • cKy says:

     folosesc șamponul la fiecare spălare.
     apoi mai este TratamentExpert, fiolele sunt recomandate de 2 ori pe săptămână după spălare, maxim 20 de spălări. Apoi pauza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.