Home » D'ale ML » Generația mea la 30 de ani

Am 30 de ani și am obosit, psihic nu mai reușesc să am răbdarea necesară cu oamenii naivi, cu cei care cer totul pe tavă fără să fi stors vreodată o picătură de stres sau de sudoare.

Am 30 de ani (28 jumate mai exact) și mă uit cum generația mea trăiește într-o viteză amețitoare. Nu aveam un program stabilit, nu ne ducem de 15 ori pe an la Băi, nu așteptăm să ceară ceva sindicatul și nici pe listele unor locuințe de serviciu nu ne regăsim.

Generația mea s-a obișnuit să își ia totul prin propriile puteri, noi ne-am construit fiecare cifră din card și tot noi o atașăm și pe următoarea.

Deși generația mea pare mai delăsătoare, este mai eficientă. Generația mea nu hrănește gura milogului și nici nu sprijină lenea. Generația mea are grijă să progreseze rapid, cine nu ține pasul, ajunge pe străzi.

Generației mele nu îi trebuie neaparat o facultate, generația mea a învățat că dacă îți place un lucru, te apuci să îl faci bine și îl transformi într-o pasiune monetizată.

Generația mea nu are nevoie de calificare, nu ne folosește o diplomă de dulgher, dar dacă știi să faci ceva în HTML s-ar putea să câștigi cât 5 la un loc din generația anterioară.

Ne trezim zilnic la aceiași oră, mergem la același birou cu aceiași mașină, însă mereu facem lucruri diferite, pentru că asta ne cere evoluția.

Generația mea va îmbătrâni mai repede, se va stinge mai repede dar va clădi mai eficient. Generația mea aduce mai mulți bani bugetului, câștigă mai mulți bani chiar dacă avem mai mulți șomeri.

Asta pentru că în timpul generației mele se aplică legea naturii, cel mai util rezistă.

Aud mereu “Pe vremea lu’…aveam toți de muncă” , corect dar s-a dus vremea aia, acum au de muncă cei care știu să facă ceva, nimeni nu își permite să angajeze un om care ține umbră doar pentru că este ghidat de spiritul civic.

Generația mea este pasul spre evoluție, sper ca și generația următoare să ne depășească. Nici o generație nu trebuie să semene cu alta, mereu trebuie să te uiți în urmă și să vezi evoluția generației tale, dacă nu există, atunci generația ta și-a ratat scopul.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. Spokito says:

    Imi place cum scrii, mai ales viziunea perspectivei tale dintr-un discurs foarte amplu. Emoticon grin

  2. trz says:

    Deja generatia urmatoare a inceput deja sa produca, uita-te la targurile se gadget-uri,ei au avut contact cu tehnologia mult mai devreme decat am avut noi, care am descoperit mobilul abia pe la 16-17 ani, iar restul se stie deja 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.