Home » Opinii » De ce trebuie sa votam USR?!

USR

Tot aud in jurul meu oameni care spun “Nu votez USR, ce experienta au astia? Vor fi lacomi si vor fura mai mult.” ETC-uri de astea.

Tot pe astia ii aud “Cu cine sa votez? Ca sunt aceeasi de 30 de ani!”.

Ati inteles? Nu votam USR dar cu cine sa votez ca astia vechi sunt la putere de 30 de ani.

De ce sa votam USR?

  1. Meritam o clasa politica formata dupa anii revolutiei
  2. Meritam o alta viziune si bun simt.
  3. Meritam sa fim parte a politicului din Romania.
  4. Merita o sansa si ei

Momentam USR arata bine, merita voturile noastre. Vor avea timp un mandat (daca le dam sansa) sa ne arate ca merita inca un vot, da ca nu ne vor convinge, nu ne opreste nimic sa ii aruncam la groapa de gunoi.

Un lucru este cert din toate astea, trebuie sa incetam sa mai votam mizeria asta de rocada politica PSD, PNL, PDL, UDMR, ALDE UNPR si ce mizerii or mai fi.

Trebuie sa renuntam definitiv la politicianul abonant pe viata la fondurile statului.

Sa ne uitam putin la orasele noastre, la satele noastre, la sistemul nostru…ne place? Nu! Cine a avut pe mana schimbarea? Fix partidele vechi.

Eu personal sunt la un pas sa ma implic, am vrut sa o fac cu mult inainte de Europarlamentare, cand la mine in comuna abia se incerca formarea filialei USR.
Am ales sa nu ader, pe chestii de complicatii viitoare. Dar e bine ce am facut? Clar nu, eu nu ma implic, ala nu se implica, si speram ca schimbarea sa vina ….de unde? Clar nu vine daca doar asteptam.

Sa povestesc pe scurt de ce trebuie o schimbare majora, ma raportez la comuna Miroslava iar extrapolarea o faceti voi.
Comuna este printre cele mai bogate din Romania, are cel mai mare asalt de dezvoltare rezidential, se fac doua mari parcuri industriale pe pamantul comunei.
Deci, sunt bani multi, foarte multi, atat de multi incat se pot face chestii civilizate.
Dar nu. Drumurile a 5-7 metri, majoritatea nu sunt asfaltate. Trotuare nu exista, canalizare…ici-colo, iluminat public la fel.
Desi se muta mii de tineri in zona, nu exista scoli si gradinite de stat. Ar fi vreo doua, dar acestea deservesc 13 sate, 90% din ele devenind deja zone rezidentiale.

Curatarea strazilor iarna, doar strazile principale. Cainii formeaza haite de cate 8 si nu poti merge pe strazi, salubrizarea selectiva nu exista, parcele cu boscheti sunt peste tot, parcuri nu exista. Blocuri intre case, apar peste tot.

Ce face primaria pentru cea mai tanara populatie a Iasiului? Populatie care pompeaza bani puternici in administratie? Te ignora, asta fac.

Unii care au urlat au luat block pe facebook, eu le-am scris emaluri si nu imi mai raspund, altora le-au refuzat sa depuna plangeri scrise la primarie.

Primar? PNL, consilieri? 11 din PNL, 3 PSD, 2 PADL si 1 PMP…vedeti partidele nu?
Aveti aici un link, cu toti primarii alesi in 2016 in comune, orase, municipii.
Sa vedeti ca PNL este la fel de nociv ca PSD.

Vrem schimbare? Pai voteaza altfel, comporta-te altfel, da o sansa altuia!

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. Marius Cucu says:

    Sa zicem ca e alternativa, ce e nasol e faptul că vor veni cu asteptari mari si fanaticii o sa fie dezamagiti. 🙁 Trist, trist! 🙁

  2. Williamfem says:

    Look at an dazzlingoffers recompense you. http://obamcaumi.tk/vuk7v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.