Home » Crypto » Cryptomonede : Toți ochii pe Viacoin

După ce mi-am luat vreo două palme sănătoase de la bursa crypto, am decis să îmi caut niște monede sănătoase în care să investesc 100-500$, poate și mai mult dacă moneda merită.

Am reușit cu Viacoin #Via să îmi recuperez toată gaura iar acum intru pe profit. Am cumpărat la 2.40$ iar acum e 3.60$ , dar are șanse reale să bată lejer 100$/via.

Lucruri pro despre Viacoin:

 1. Au cel mai bun head dev posibil, Romano sau @RNR_0 pe Twitter.
 2. Tot Roadmap-ul pe 2017 a fost finalizat
 3.  Roadmap-ul pe 2018 a fost deja publicat, parti din el sunt finalizate, altele sunt în progres deja.
 4. Înțeleg că s-a finalizat și integrarea ATM cu General Bytes, au și în România un ATM
 5. Se lucrează la multiple walleturi
 6. Atomic Swap, Semnatur Schnorr, POW
 7. Supply mic, doar 23 milioane
 8. Inflatie mică, a fost cam singura monedă care nu a picat odată cu BTC
 9. 25X mai rapid ca BTC

Lucruri să spunem negative:

 1. Nu s-a lucrat la partea de marketing, văd multe monede slabe, fără aplicabilitate, tehnologie 0, dar au un marketing foarte eficient si ating pump-uri mari, evident la fel sunt si dump-urile. Abia acum au luat un om care să facă puțină lumină.
 2. Identitatea lui Romano, unii spun că investitorii se feresc să își mute capitalul într-o monedă a cărui Head Dev este un tip anonim care posteasă țâțe și buci pe twitter. Însă cei care știu să urmărească traseul monedei, văd dincolo de asta.

Eu nu voi spune ce să cumpărați și ce să nu cumpărați, eu personal am luat 145 VIA și încerc să mai adun. Deși am auzit de 1 milion de ori „ăsta este noul BTC”, cred că Via chiar are potențialul ăsta.

Are tehnologia necesară, are oamenii potriviți, are trecutul confirmat, îi lipsește adopția.

Am văzut că unii spun că e slabă pentru că există din 2004, corect. Doar că abia în 2017 a preluat Romano această monedă, creștere imensă, să vedem cum arată VIA de când se ocupă el:

Pe mine mă atrage mult planul și oamenii din spate, deși mi-aș dori un up rapid să pot face trade pentru a acumula, faptul că doar crește și crește ușor fără scăderi rapide, e un semn că proiectul merge și este sănătos.

, , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

 1. Sorin spune:

  Se pare ca se merita cumparate monedele de astea mai noi, trebe urmarite pina cresc, ideal ar fi sa scoti suma initial investita si sa o lasi sa creasca/urce. Acea suma sa fie apoi re-investita in alta monede, dintre cele mai nou aparute. Nu de altceva, se pare ca atunci cind incepe nebunia generala, monedele alea bengoase o ia razna de tot…

 2. Ionela spune:

  Hey, voiam sa spun ca si eu urmez cam aceeasi strategie, iar momentan, ca si tine, ma concentrez pe Via. Vad un potential urias in ei si sper sa am dreptate.

 3. Eric spune:

  Ati mai urmarit recent? Cum vi se pare ca mai merge treaba cu Viacoin? Nu de alta dar parca ma ispiteste si pe mine de ceva timp si inca nu sunt sigur ce sa fac..

 4. buzoianustefan spune:

  1.21 azi 23.07.2018

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: