Home » Crypto » Cryptomonede : De ce Ripple și nu Etherium sau Bitcoin?

De ce Ripple și nu Etherium sau Bitcoin? Este una din întrebările văzute tot mai des pe toate grupurile de profil, atât din România cât și de afară.

Este foarte adevărat că Etherium și Bitcoin sunt cele mai solide din piață, la fel de adevărat este că astăzi sunt destul de jos dar vor crește la loc.

Bitcoin se preconizează că va atinge 16.000 € și va rămâne aici, ETH se așteaptă să ajungă la 5000€ și să rămână pe aici, cei mai mulți mizând pe proiectul din spatele ETH.

Din cele mari eu mizez mult pe Litecoin, este ieftină și de cumpărat azi, promite, are un proiect bun, rapiditate iar ultimul update e next step către Lighting Network.

Însă toți se întreabă de ce oamenii aleg să investească în Ripple, o monedă centralizată, se speculează că ar fi agreată de bănci (de fapt e doar testată de bănci) și de ce nu investesc în cele celebre.

Răspunsul este destul de simplu, nu avem bani!

Cei care investesc în ETH sau BTC rulează sume mari și nu se așteaptă niciodată la creșteri spectaculoase, ei urmăresc creșteri în procente și se mulțumesc și cu 10-20% creștere.

Noi nu putem investi în ETH sau BTC încât să „ne scoatem”, nu avem banii necesari. Că bagi 100 sau 1000€ e cam tot aia, dorim profituri mai mari, mai consitente care să ne facă să simțim că am făcut un deal bun.

Tocmai din această privință 1000€ ti-ar aduce să spunem 1200€ în x timp sau poate zile, noi vrem mai mult.

Aici apare Ripple, o monedă ok ca structură și forte apreciată, astăzi este la 1.26$ și a avut și momente când a atins 3$ iar cei mai optimiști spun că se va ajunge și la 100$ bucata.

Aici ne băgăm noi banii, cei fără bani prea mulți. O creștede de 100% o simți chiar și la 1000€, dar majoritatea nu au vândut când s-a atins pragul pentru că toți speră la acei 100$/bucată.

Aici e mirajul îmbogățirii, ai băgat 100$ și speri să scoți 10.000$ . Eu dacă prindeam Ripple la 0.11$ și il vedeam la 3$, eliberam cel puțin jumătate din stoc, acum depinde si ce stoc aveam.

Acum Ripple e bun de cumpărat, are preț mic, dar trebuie musai să fie urmărit și preconizat pragul maxim ce va mai fi atins.

, , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. Darius spune:

    Am achizitionat si eu cateva sute de Ripple-uri si sper sa fie precum spun acei „optimisti”. Momentan, asteptam si urmarim cu atentie piata..

  2. Darius spune:

    Merci mult pentru tips-uri 🙂 O sa urmaresc atent Viacoin-ul si Nano pentru inceput, iar dupa mai vedem. Momentan stau mai prost cu banii si mai am de asteptat nitel.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: