Home » Crypto » Cryptomonede : Cum cumperi KIN

La îndemnul celor din jur am început să studiez și eu puțin fenomenul cryptomonedelor, am primit și niște sfaturi despre monede cu potențial, așa că m-am pus pe treaba.
Totuși, scriu acest articol în primul rând pentru că am săpat mult ca să aflu cum se cumpără cryptomoneda KIN. Mai ales dacă ești la început de drum și totul pare scris în chineză.
Tot între aceste rânduri o să vă arăt și niște greșeli făcute de mine, tocmai în ideea să nu le repeți și tu.

KIN este un ICO descentralizat ce aparține KIK, ideea din spate are potențial mare și se bucură de câteva sute de mii de utilizatori.
Se aude că KIN se va integra în Stellar, asta e o chestie bună, doar că nu știm raspunsul la următoarea întrebare „Ce se va întâmpla cu KIN, se pierd? Se convertesc?” site-ul KIN .

KIN se cumpără doar cu Etherium, deci pentru început trebuie să deținem Etherium. Pentru că multe exchange-uri externe refuză România, mi-a fost la îndemână să încep cu Coinflux. Este exchange românesc.
Îți faci cont, aștepți validarea datelor, bagi cardul și cumperi Etherium.

SFAT: Aici am făcut prima greșeală, odată validat contul te apuci de cumpărat. Dar atenție, nu cumpăra din „Start a trade” pentru că va dura, practic este transfer bancar de exchange și vei prinde cursul ETH doar atunci când Coinflux validează plata.
Cel mai bine este să mergi pe „Wallet” și să îți încarci contul cu lei sau ce valută vrei tu, apoi aștepți cursul cel mai bun și cumperi instant.

Înainte să cumperi KIN trebuie să ai și un portofel care să îl suporte, eu am ales Myetherwallet.
ETH-ul cumpărat prin Coinflux îl transferăm în MEW (myetherwallet) prin adresa publică furnizată de acesta.

De unde cumpăr KIN?
KIN se poate cumpăra de pe Etherdelta, îți face cont la prima accesare, îți salvezi cele două adrese și îi dai drumul la treabă.

Primul pas este să transferi ETH din MEW în Etherdelta :
Mergi în MEW și dai Send Ether & Tokens, acolo bagi adresa din Etherdelta (atenție nu adresa privată) , adresa este cea după You just created an Ethereum account, apoi pui suma și generezi tranzacția.

După ce s-a efectuat transferul ar trebui să dai un refresh și să vezi ETH-ul în balanța ta din Etherdelta.
După ce ai primit ETH în contul Etherdelta mergi și cauți KIN în platformă

În Order Book cumpărăm și vindem, pe cele  roșii le cumpărăm iar la cele verzi vindem (dacă ne convine).Oricum putem genera și noi un flux de vânzare sau chiar de cumpărare, cum se vede mai jos.

ATENȚIE: Aici eu am făcut a doua mare greșeală, practic mi-am distrus bugetul în 3 minute de la 80$ la 15$. Pentru că a fost prima dată când am utilizat o platformă de exchange, nu am fost atent. Aveam 0.070 ETH și m-am uitat care vinde cam de suma respectivă, doar că nu am fost atent la suma de vânzare per KIN. Astfel că am cumpărat KIN cu de 5 ori mai scump față de valoarea lui actuală.

Suma cu care este scos la vânzare este aceea 0.000000472 , adică cât ETH dai pe 1 KIN. Astfel tu trebuie să cauți cele mai mici prețuri, de exemplu prețul pus de mine acum este bun, este sub piață. Eu nu am fost atent și am luat cu 0.000002560 ETH/KIN, de 5 ori mai scump.

Cineva s-a bucurat bine 🙂 un câștig rapid, uitându-mă pe tranzacții văd că nu sunt singurul, se mai pișcă câte unul la ceva vreme. Am văzut aseara 650 KIN vs 0.9 ETH, adică a dat aproape 1000€ pe sub 1 leu. Dar așa învățăm.

Dacă ai informații despre KIN sau despre cryptomonede în general și vrei să le împărtășești cu noi, nu uita să lași un comentariu.

, , , , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: