Home » de prin online » Concurs : Vei fi frumos dacă îți faci un selfie!

#aBeautySelfie 6


Selfie, acest termen made in 2014 (cel puţin eu atunci am auzit). Bun ştim ce e ăla selfie, ştim că Mr. Bean e primul care l-a inventat dar care e treaba cu frumosul?
În teorie toţi suntem frumoşi când ne facem selfie că doar nu ne pozăm cu feţele de dimineaţă.

E concurs, deci trebuie să faci ceva! Ce? Un selfie!

Mai exact mergi la un primul aBeauty clinique, îi rogi pe cei prezenţi să îţi facă un selfie în care se observă că esti la aBeauty. Apoi îţi dai un check-in pe facebook sau ce altă reţea socială foloseşti, pui hashtag #aBeautySelfie , apoi te înscrii aici pentru concurs.

Şi acum să vorbim de beneeficii nu?
În primul rând câştigi din start 14% reducere la orice tratament facial sau corporal până la final de martie 2015, plus că te înscrii automat în cursa premiilor de mai jos în valoare totală de peste 8000 ron.

De ce ai vrea asemenea premii? Pentru că marile vedete ale lumii sunt răsfăţate cu astfel de şedinţe, aşa că ai şansa să intri în pielea lu Eva Longoria sau Justin Timberlake, sau cine vrei tu!

Premiile constau în:

 • 4 ședințe de Microdermabraziune
 • 3 tratamente faciale Thalgo sau Algologie
 • 1 ședință de tratament facial Intraceuticals Rejuvenate
 • 1 ședință de tratament corporal de slăbire prin Criolipoliză
 • 3 ședințe de tratament corporal anticelulitic cu VelaSmooth Pro/VelaShape 3

Acestea se vor acorda prin tragere la sorți pe data de 9 februarie 2015 și pot fi reprezenta un cadou excelent de Ziua Îndrăgostiților, deoarece premiile sunt transmisibile.

Aşa că se apropie 14 februarie, 1 martie, 8 martie sau …..9 martie? 🙂

Dacă eşti din Galaţi, Braşov sau Constanţa nu rata ocazia. Dacă nu eşti din aceste oraşe dar eşti în trecere, nu rata ocazia (vezi că trebuie să mai vii odată să te îţi revendici premiul sau fă-l cadou!).

Dacă nu poţi te încadrezi mai sus, anunţă un prieten din aceste oraşe.

Concursul se încheie pe 8 februarie 2015, așa că mergi acum cu prietenii și realizați-vă fiecare câte un #aBeautySelfie la cea mai apropiată clinică aBeauty clinique din orașul tău.

aBeauty clinique Constanța: bld. Tomis nr. 93, vis-a-vis de parcul de la Operă – hartă și detalii aici: http://www.abeauty.ro/clinici/constanta/
aBeauty clinique Brașov: str. Nicolae Iorga nr. 26, vis-a-vis de Parcul Central, lângă Biserică – hartă și detalii aici: http://www.abeauty.ro/clinici/brasov/
aBeauty clinique Galați: str. Brăilei nr. 78, bl. BR4A, parter, în zona Trei Star, mai jos de fosta ”Laura”, actual Krypton – hartă și detalii aici: http://www.abeauty.ro/clinici/galati/

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

 1. Raluca spune:

  *FII frumos 🙂

  • cKy spune:

   Nu suntem pe subiect dar cred că greşeşti.
   Şi este o formă la viitor, Fi frumos şi fă-ţi un selfie, nu este prezent Fii acum frumos, deoarece conţinutul articolului se rezumă la viitor.
   Fii se scrie doar în aceste două cazuri:
   conjunctiv prezent : Să FII bun
   imperativ afirmativ: FII sincer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.