Home » Personal » cKy.ro n-a murit!!!

Inspirat dupa celebra „Dan Spataru n-a murit, piesa asta este hit” va spun acum ca nici cKy.ro n-a murit.
Este in coma, foarte adevarat dar nu a murit, daca ma apuc sa scriu iar sau nu? Habar nu am, de cand cu facebook-ul asta cam scrii degeaba pe bloguri.
Dupa cum se vede, am implementat ceva teme din poker, asta nu pentru ca as fi un AS ceva, doar pentru ca eu ma credeam un bun jucator si daca nu dadeam cu capul de Pokerstrategy.com, credeam asta in continuare si pierdeam bani la nesfarsit. Acum sunt mai educat in poker desi inca am probleme mari in a respecta multe reguli.

M-ai scriu acest articol si datorita acestui feed (asa zic eu ca e un feed nu?) , vreau sa ii raspund.
Nu am disparut ca am castigat 1000 $, 1000 de coco is prea putini bani sa ma ajute sa dispar, am luat mai multi bani din salarii in ianuarie si nu am disparut, deci nu am sa dispar nici la 1000 $.
Nu am mai scris din lipsa de timp, oboseala, nu mai sunt foarte atras de bloging, mi-e dor sa mai scriu dar cand ma apropii de taste parca imi dispar ideile si deci…..asta e nu e nici primul si nici ultimul blog care dispare din online, chiar daca sunt online din August 2009.
Am avut satisfactii, am cunoscut oameni in online, am invatat multe din online dar nu inseamna ca e o tragedie ca nu mai sunt online.
Cine urmarea blogul asta…..stie ca lumina s-a stins cand am pierdut o arhiva cu ani de munca.

, , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.