Home » D'ale ML » Cine sunt săracii abuzați ai țării?

Peste tot pe tv se promovează ideea că procurorii și judecătorii fac abuzuri împotriva săracilor oameni de bine ai acestei țări.
Săracii aleși care au făcut averi inexplicabile au ajuns să fie abuzați de statul paralel.

Nu am să neg că procurorii nu se apucă de dosare discreționar, nu am să neg nici că au fost și sunt procurori care au forțat limitele legale sau au instrumentat dosare fără să administreze probe solide.
Dar de aici și până la dărmarea sistemului judiciar, e cale lungă.

PSD a făcut un miting cu japca, a luat o herghelie de sărmani și i-a echipat cu bannere “Fără abuzuri”. Am văzut cum au fost întrebați “Dumneavostră ați trait vreodata un abuz?”…”nu, dar să nu mai fie abuzuri”.

Asta pentru că nu este opinia lor, este opinia servită la televiziunile de partid.

Eu nu am auzit în viața mea un om de rând care sa fi fost victima unui abuz în relația cu procurorii sau judecătorii, nici măcar unul.

În schimb auzim la televizor mereu de ele, de zici că procurorii ăștia sunt niște golani care stau noaptea pe străzi să îi abuzeze.

Dar să vedem cine sunt săracii abuzați, sărăcuții ăștia de au averi imense, averi ce nu pot fi justificate, dar sunt abuzați, că ei au făcut averile alea cinstit.
Dan Voiculescu – la emisiunea lui se vorbește mereu de securiști, dar omul a fost agent de securitate, tot prin intermediul ei a pus mâna pe Crescent, tot el a privatizat Institutul de Cercetări Alimentare.
Elena Udrea – femeia care făcea trafic de influență în guvern, femeia care a combinat Gala Bute.
Mazăre – inexplicabil omul ăsta primea daruri de la toți oamenii de afaceri in Constanța, tot el se presupune că a vândut mare parte din afacerile portului.
Liviu Dragnea – dosarul cu angajările fictive este ceva minor, eu cred că e ceva mic să iasă din scenă. La modul “stai cuminte cu ăsta că il scoatem pe ăla cu Teldrum”. Omul deține un Județ întreg și multe alte averi, toate acumulate ca șef de consiliu județean.
Varujan Vosganian – ăsta e ăla care zicea că țăranii fac evaziune fiscală, că ar trebui impozitat oul cu 50 de bani. Ăsta e ăla care în Parlament a zis fără perdea “Nu ne putem salva pe rând, trebuie să ne salvăm toți odată” si “Nu vreți să curățăm această țară, să fim curați și noi, să fie curată și justiția”. De ce este disperat ? Păi ăsta și cu Videanu îi dădeau lu Niculae gaze la prețuri mici din Romgaz. Ăsta s-a ascuns după copertina de deputat, parlamentarii nu au dat acordul procurorilor să îl ancheteze.
Rovana Plumb – dUamna a fost scăpată de parlament, au votat să nu se inceapă urmărirea în cazul Belina. Prin vot secret, aleșii au schimbat geografia țării, astfel că Belina și brațul Pavel.
Albia minoră înseamnă între mal şi mal, insula din interior. În momentul în care un curs de apă a dispărut – braţul Pavel – atunci malul s-a mutat pe partea ailaltă a insulei, firesc, deci nu mai există în albia minoră (…) Braţul Pavel s-a colmatat, a creat patru lacuri care nu mai au legătură cu Dunărea, nu mai există nicio albie a râului“

Exemplele pot continua, am scris doar despre cei care ies zilele astea în față și se plâng de abuzuri!

Aș vrea să citească și cei mai bătrâni acest articol, să mai lase antenele și România TV.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

 1. Marius says:

  Deh, dar nu doar batranii voteaza cu PSD. 🙂

 2. Bog says:

  HAI, LASATI VORBA, CA SI DACA MUNCESTI LA SUPERMARKET LA PENNY TE TRAG AIA IN TEAPA CU DEMISIA DACA LE CERI CONTRACTUL, SAU LA EA, UBISOFT, ACELASI RAHAT. TE DUCI LA INTERVIU LA ZIARE, EDITURI, ETC TIMP PIERDUT! MURITI, MURITI, RASISTILOR! MURITI! CORUPTILOR MURITI!
  CA PRIVAT, LA STAT ! ACELASI CACAT!

  • Andrei says:

   jur ca nu vad relevanța comentariului. Din cate vad, pare ca ai o răfuială cu ceva angajatori. Dar ce treaba are articolul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.