Home » D'ale ML » Cei mai proști dintre pământeni

coada la covrigi
Nu am mai scris pe blogul personal de aproape 2 luni de zile, din lipsă de timp, din dorința de a nu mai publica prea multe chestii personale.

Însă astăzi am ajuns la limită, m-am enervat atât de tare încât îmi venea să urlu. Suntem cea mai proastă nație care populează terra.

Suntem țara care am votat un președinte MUT!
Suntem țara care hulim dezastrul azi și mâine nu ne prezentăm la vot!
Suntem țara care acceptă corupția ca o parte integrată a normalului.

Suntem poporul care mănâncă nepăsător semințe auzind declarația lui Dragnea :
Romanii, la un moment dat, trebuie sa hotarasca daca in loc de alimentare cu apa prefera un denunt, daca in loc de o scoala, prefera un dosar, daca in loc de o paine, o paine mai buna, prefera niste catuse. Pana la urma, romanii sunt cei care vor decide. Nu o lupta impotriva justitiei. Dar o lupta pentru adevar si pentru bunastare. Asta ne intereseaza

Ne place să ne plângem de milă, că sistemul e corupt și nu ne dă de muncă dar nu am fi în stare să mișcăm un deget pentru a avea ceva în plus.

În țara în care s-au închis toate fabricile și uzinele, noi încă avem școli de profil. Păi ce contează că la Combinatul Galați nu mai funcționează nimic, nu are rost să reprofilăm liceul Metalurgic, diplome să fie.

Ce mai contează că nu avem mână de lucru în industria IT sau Telecomunicații sau Petrolieră, avem croitori și patiseri.

Avem cei mai mulți asistați sociali din Europa dar nimeni nu ridică un deget să oprească anomalia asta. Până la conducerea țării, linia 1 ești tu.

Îl vezi pe boul de vecin’tu că e apt de muncă, sănătos tun dar bea zilnic din pensia socială primită pe șpagă? Ok , sifon la gardă în morții lui că bea din banii tăi.

Îl vezi Gigi de la colț că ține carnea pe jos și are alimentară insalubră? Sifon în morții lui că e sănătatea ta în joc.

Un exemplu de nație cretină are loc de 2 luni la Galați. Mai exact primăria a hotărât să elimite cașcarabetele din oraș. În primă fază toți cetățenii au țipat că nu va face față Transurb, că va fi aglomerat, că le este lene să își mute curul 10 metri în plus până în stație, că pute, că rămân săracii șoferi de maxi-taxi fără loc de muncă (90% din ei la negru și fără atestat), că morții noștri de popor cretin.

Ca să vezi, după 3 zile primăria anunță că de la dispariția maxi-taxi încasările au crescut de 4 ori pe zi, ajungând și până la 5 ori, adică 100.000 lei în condițiile în care înainte abia ajungeau la 25.000 lei. Mai mult, primăria a depistat și ceva evaziune, firmele de maxi-taxi ar fi declarat cu circa 3.7 milioane de euro mai puțini bani. Dar românului nu îi pasă de evaziune, ce dacă banii ăia furați s-ar fi dus la bugetul primăriei și ar fi avut și el un oraș mai ok, el vrea maxi taxi domnule că e greu să mergi cu autobuzul.

Avem cea mai penală conducere a țării, la propriu, dar e bine în casă, e bine pe facebook. Și eu sunt unul din cei lejeri, scriu aici în loc să fiu primul care dă cu ouă.

Suntem țara în care primarii depun jurământul “Jur să apăr interesele….” din pușcărie!!!

Suntem țara în care Tăriceanu și Dragnea vor să limiteze competența DNA iar noi nu reacționăm, suntem singurii care avem puterea de a da altă semnificație unui cuvânt din DEX. De exemplu cuvântul “tehnocrat”, cuvânt ce va fi sinonim cu hoț/incapabil în maxim 4 luni.

Urâm ungurii pentru că ne urăsc pe noi, adevărul este că ungurii de multe ori ne urăsc pentru cât de proști suntem. Au simțit că este loc să ne ardă la noi în țară și dacă se poate, de ce nu?

Suntem cea mai de căcat nație, ni se arată zilnic pe tv (pentru cei mai proști dintre noi) cum înalte funcții sunt anchetate, noi trecem nepăsători pe lângă sentințe și îi susținem mai departe.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. Bobses says:

    Hehe, parcă am scris eu. :))

  2. Lospa says:

    Suntem noi o natie de prosti, insa pe langa asta suntem si fuduli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.