Home » D'ale ML » Ce părere ai de IQOS?


Folosesc IQOS de prin luna Noiembrie 2016, mă declar mulțumit. Este device-ul folosit cel mai mult, în materie de soluții pentru fumat. Am încercat țigări electronice, plasturi, tot felul de chestii, IQOS e singurul care a rezistat.

Ce este IQOS? Este un dispozitiv ce utilizează țigări cu tutun, fără ardere. Mai exact, o lamelă încălzește tutunul din țigaretă și inhalezi doar nicotina, fără gudron, fără miros urât.

IQOS se poate utiliza și la interior, eu nu o fac, am așa o anumită jenă că mă iau la trânte cu cineva și nici nu am chef să explic oamenilor teoria chibritului.
Bine, recunosc, fumez în birou și în pat acasă, aaaa și în mașină.

IQOS ține o țigară ceva mai mult față de o țigară clasică, 14 fumuri sau 6 minute. De curând s-a lansat IQOS 2.4 , acesta cică s-ar încărca în 2 minute, față de 6 de pe prima versiune, e util dimineața când bagi două consecutive la cafea.

În prezent găsim 3 arome, Amber, Yellow și Turquoise, aceasta fiind și ordinea cantității de nicotină. Amber se recomandă la cei ce fumează clasic de 10-8, Yellow la 6-4 și Turquoise la cei care fumează mentolate.

Aria de distribuție s-a mărit, le găsim prin peco sau malluri, eu prefer comanda online. Însă aștept ca IQOS să devină mai interesant și în România, le-am scris și un email pe tema asta.

În alte țări găsim și alte arome, sunt oameni care nu sunt satisfăcuți de cele 3, găsim accesorii ca huse, scrumiere, tabachiere, etc.

Eu am primit de la ei cadou un port pachet de HEETS, dar mi-ar place să le văd și în magazine.

Îți dai seama cât de mult a crescut IQOS uitându-te în jur, ori vezi din ce în ce mai mulți utilizatori, ori vezi din ce în ce mai multe mașini inscripționate IQOS, semn că oamenii merg pe această soluție.

Varianta de IQOS 2.4 am văzut-o doar aici la prețul de 200 lei Starter Kit, însă a devenit rapid stoc epuizat, sperăm să se realimenteze stocul.

Însă, îmi poți cere o invitație aici, în comentarii, îmi lași numele complet, adresa de email o pui în secțiunea dedicată, astfel ea nu va fi publică.
Prin invitație îți cumper Starter Kit la 200 lei, în loc de 500 lei cât costă, asta incluzând dispozitivul complet și un cartuș de 10 pachete de HEETS.

Dacă te apuci de IQOS, încearcă să nu combini cu țigările clasice, acestea din urmă vor diminua senzația IQOS și vei face ca mine, adică vei mai băga 1-4 zilnice. Cei care nu au fumat țigări clasice în prima săptămână, nu au mai fumat deloc, utilizând doar IQOS.
Ai folosit IQOS? Folosești?

Ai fi tentat să încerci? Ce te-ar determina? Ținând cont că probabil, ai mai încercat în trecut și alte soluții.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

 1. M-ar interesa pentru nevasta-mea. Ma poti ajuta cu o achizitie?

  • Andrei says:

   Ti-am trimis invitație Gabi, vezi ca au schimbat oferta, nu mai dau un cartuș ci dau 5 pachete.

 2. dana szocs says:

  buna, folosesc si eu Iqos din 07.06.2017, fara a mai fuma si tigara traditionala ca sa ii spun asa dar…nu ma multumeste Iqos. Cel mai deranjant mi se pare fumul cald inhalat, care imi provoaca o stare de greata, apoi cu ochii pe ceas si cu numaratoarea in gand tigara tine 12 fumuri+2 cand se aprinde led-ul rosu, ceea ce vs tigara traditionala, este mai putin in opinia mea.
  Aroma e placuta dar e ff greu pt mine sa trec peste fumul cald, a …si taria nu e ce trebuie. Inainte fumam Davidoff gold, deci nu tigari foarte tari dar astea (Amber) nu ma ajuta la fel).

  • Andrei says:

   mai da-i timp si nu incerca sa mai fumezi normale. despre deranj, daca nu te simti ok , renunta la ele. Eu de exemplu eram alergic la electronice, ma mânca pielea. Nu toti reacționăm la fel la produse.

 3. Vlad says:

  Salut, as fii interests sa incrrc si eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website