Home » Personal » Blog » Cauciucuri reșapate Kaufland sau anvelope iarnă bune?

Cauciucuri reșapate Kaufland sau anvelope iarnă bune? Titlul meu pleacă din prima răutăcios și este previzibil unde va duce restul articolului.

Precizez că nu am nimic cu politica de business a Kaufland în materie de cauciucuri reșapate, eu vizez cumpărătorul care nu știe să caute puțin mai bine, care poate da 20 de lei în plus la o anvelopă și o cumpără țuț, fără să fi fost reșapată. În termeni comerciali, Kaufland face ce trebuie, oamenii pun cauciucurile reșapate în coș ca la urs, fug cu ele spre casa de marcat de zici că au prins 2 la preț de una și e Black Friday!

La unul din precedentele articole De ce alegem cauciucuri resapate?  am dat de tot felul de idioți, oameni care fără argumente m-au făcut dobitoc pentru că deh, ce cunoscător sunt eu de spun să nu îți cumperi cauciuc reșapat.

Argumentul suprem al unora este prețul, prietene, dacă nu îți permiți 20-50 lei în plus la o anvelopă încât să ții pe toată lumea în siguranță, atunci vinde mașina și ia bicicleta.

Să explic puțin ce înseamnă un cauciuc reșapat : se ia una bucata anvelopă uzată, se „frezează” și apoi se adaugă alt strat de cauciuc peste ea.

Am văzut cauciuc reșapat care la frânare a aruncat bucăți din el. Imaginează-ți că în locul unei piese unitare venite din fabrică, ai încheieturile lipite cu super glue, ține, ține, până nu mai ține.

Cam cât de bine credeți că va adera cantitatea nouă de material la vechea anvelopă?

Apoi, de ce atât scobire în fund? Am dat 178 lei bucata pe 205/55/R16 , cât rahat poate să coste una de 165 sau 185 ? Eu am luat Tigar vad că s-au mai scumpit acum, aș fi ales și Debica, nu au dezamagit niciodată.

Sunt ferm convins că poți găsi niște anvelope de iarnă bune aici

Hai să vă arăt și procesul unei anvelope reșapate

, , , , , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. Ionela spune:

    Total de acord cu argumentele tale! Prea multi inconstienti pe strazi..

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: