Home » Online » Afilierea înseamnă teste și muncă multă

Astăzi am pierdut câteva ore să caut câteva nișe, după ore întregi am decis să merg pe una, să vedem ce o să iasă.
Am mai pus ochii pe o nișă însă este foarte populată, acolo îmi trebuie timp pentru că vreau să o fac într-un mod mai diferit.

După ce am pus ochii pe nișă și am cumpărat și domeniul, m-am apucat de curățenie.
Cred că am dat drope la peste 10 domenii, am mai rămas cu 1 care a mers și merge dar mai trebuie muncă și încă două cărora le mai dau timp.

Pe unele domenii nu am apucat să fac niciodată nimic, am renunțat la ele pentru că am realizat că nu voi face nimic pe ele, google îmi spune să stau cuminte.

Scriu articolul ăsta pentru că aud prea mulți care spun că afilierea este doar un basm, că nu există oameni care câștigă mii de lei. Că dacă ar exista, ei de ce nu știu de proiectele lor, de ce nu ajută și pe alții?

Pentru că dacă eu aș spune acum ce domeniu am cumpărat, mâine aș mai găsi încă 6 domenii pe nișă. De ce să îmi produc singur concurența?

Așa și cei care fac bani din afiliere, ei au muncit și încă muncesc. Unii dau informații de suprafață și îți spun “Caută, dezvoltă, încercă, vezi ce iese și te decizi“, e firesc.

Doar nu o să vină unu să zică “Bă eu fac bani din creioane, am prins castana, sunt singur pe nișă” de ce ar face asta?

Cele mai multe “poiecte” de afiliere le-am văzut moarte în fașă, gen făcut site, pus 3 articole și lăsat așa….am făcut și eu de astea, asta nu este afiliere. Da, am prins castana cu lajumate.xyz prin care google îmi trimitea mie trafic, asta e altă poveste.
Dar real, în afiliere nu poți fără conținut. Asta dacă vrei să faci afiliere de conținut.

Există mai multe stiluri de a face afiliere, eu consider că cea de conținut este cea mai sănătoasă pentru că nu poate provoca mari surprize, nu poate să cadă peste noapte iar veniturile sunt constante.

La afilierea de conținut ești direct recompensat de Google și de cele mai multe ori necesită investiții minime financiare, dar enorm de mult timp, cel mai mult timp îl cere afilierea de conținut.

Ca idee de final, înainte să vă plângeți că nu se fac bani, fiți creativi, căutați nișe, scrieți, testați și apoi emiteți opinii daca merge sau nu!

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

 1. Cătălin says:

  Corect, ai punctat bine ca de fiecare dată, cel puțin un lucru. Acela că fără conținut și fără teste n-ai cum să produci, asta este general valabilă în orice domeniu.

 2. Marius says:

  Afilierea de continut e cea mai usoara si cea mai ieftina. Bine, investesti timp, iar daca esti pasionat de un domeniu ai sanse sa faci ceva ok.

  • Andrei says:

   asta am zis și eu, din punct de vedere financiar este cea mai ieftina soluție. Dacă ești pasionat e ieftin pe orice palier pentru ca știi ce scrii pe domeniu. Dacă vrei bani rapid, nu ai cum , timpul costa de multe ori mai mult de cat banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.